Довідковий центр RegToEvent

Чи всі хто зареєстрований можуть зайти в APP

Організатор самостійно в налаштуваннях застосунку вказує, хто з учасників може мати доступ до застосунку.


По-перше, люди, які реєструвались на подію, але не сплатили свою участь чи не отримали квиток, якщо той був безкоштовний, їх замовлення перебувають в статусі «На модерації», «Нове», «Невдала оплата», «Скасовано», «Видалено» - доступу до застосунку не мають! Бо фактично вони поки не стали учасниками події.


Всі учасники статус замовлення яких «Оплачено» або «Безкоштовно» можуть мати доступ до застосунку для нетворкінгу.


В основних налаштуваннях застосунку організатор обирає:

Всі учасники матимуть доступ до АРР

Тобто всі ті хто отримав квиток незалежно офлайн чи онлайн. При цьому всі учасники будуть бачити список абсолютно всіх гостей, партнерів, спонсорів і спікерів, які зареєстровані на подію, бо доступ є у всіх без обмежень.


Тільки ті, хто на локації

Тобто ті люди, які пройшли процедуру Check-in. Це лише офлайн учасники, які вже фізично прийшли на подію і реєстор відсканував їх квиток. Ті хто ще не прийшов на подію, доступу до застосунку не мають, і відповідно онлайн учасники в АРР не попадуть!

item.image_url

Тільки ті, чий QR код з бейджа відсканували

Якщо організатор не хоче відкривати список всіх гостей, бо вважає це не коректним відкривати контакти одне одного, то він може на локації при чекіні видавати гостям бейджі з спеціальним QR кодом.

Коли учасники на локації знайомляться одне з одним, то можуть відсканувати такий QR код співрозмовника і тим самим співрозмовник додається в контактну книгу учасника який його сканував. Тобто кожен буде бачити список лише тих учасників з якими вдалося поспілкуватись вживу.


Але звісно такий сценарій буде найменш ефективним з точки зору спілкування, бо так чи інакше учасники повинні самі на локації знаходити потрібну людину заводити з ним/нею розмову і тільки потім можна буде зберегти контакти одне одного і продовжити спілкування в додатку. Інтровертам в цьому випадку не пощастило.


Тільки спікери

Тобто кожен учасник буде бачити лише список спікерів і тільки з ними буде можливе листування в особистих чатах.


При цьому незалежно від ваших налаштувань «приватності», всі інші розділи і функції користувачам будуть доступні. Вони будуть бачити стрічку новин, зможуть додавати туди свої публікації, коментувати і вподобати той чи інший пост. Зможуть переглядати програму, задавати питання спікерам, оцінювати їх доповіді, відвідувати віртуальні стенди, переглядати онлайн трансляції і спілкуватись у відкритому чаті під відео трансляції і багато іншого.


Тобто єдине на що впливають такі обмеження налаштувань це список учасників – бачитимуть його інші учасники чи ні.


Вам будуть цікаві розділи

Як учасникам отримати доступ до АРР

Як організатору залучати людей користуватись АРР

Як налаштувати АРР

23